logo
logo

ROY EMMEN

Visual Designer

Hoi,

Mijn naam is Roy, vele noemen me Royke en ben een “Ontwerper” ook wel een creatieve alles doener. Ik woon samen met mijn vrouw Ingrid en hond Kiki in Breda. Samen zijn we film fanaten en speel ik graag een game op mijn zelfgebouwde PC’s of ben ik druk met modelbouw en Gunpla. Vaak ben ik ook druk met het leren en ontdekken van nieuwe en interessante creatieve innovaties en vernieuwingen.

Na afstuderen op het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik gaan werken in creatieve industrieën zoals decor & speeltuigbouw, communicatie, media design, gaming, (online) marketing lasercutting en meer. En met die ervaringen vond ik het tijd om iets voor mezelf te doen. En ben in 2015 voor mezelf begonnen met Studio SponZZ(ik spons graag veel info op). Een klein ontwerp bureautje waar ik veelal startende ondernemers commercieel adviseer en creatief begeleid(en ontwerp) in het opbouwen van hun merk/bedrijf.

Ik sta dan ook bekend als een creatief, technisch en enthousiast persoon, boordevol met ideeën en oplossingen met veel humor en passie! En kunnen ze me ook altijd vinden voor computer/telefoon problemen.

Leuk je te ontmoeten!

BIO | Roy Emmen